Zekerheuts

Afgelopen voorjaar is de ASA Groep opgegaan in ZEKERHEUTS. De visies van beide bedrijven kwamen sterk overeen en daarom sloegen zij de handen in elkaar om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Inmiddels hoort de PAWLOWSKI ADVIESGROEP ook bij Zekerheuts.

Aan het woord zijn Ger Pawlowski en Robert Goossens. “We hebben afgesproken dat ik locatieverantwoordelijke wordt,” vertelt Ger. “Maar mijn adviserende functie zal ik zeker behouden, gecombineerd met een stukje leiding geven en klanten te woord staan. De koers wordt bepaald door het hoofdkantoor en wij zorgen voor een goede samenwerking met alle betrokkenen.”

“Het gaat om een fusie van twee kantoren in Maastricht die onder de naam Zekerheuts verder gaan,” vult Robert aan. “Zekerheuts heeft om Maastricht heen de nodige vestigingen maar er was er nog geen in Maastricht. Dat is inmiddels gerealiseerd en dat kantoor is nog even gevestigd aan Berceusestraat 46 maar komt aan de Adelbert van Scharnlaan 171, waar de klanten overigens nu ook al terecht kunnen. Voor de klant verandert er niet veel, de aanspreekpunten blijven grotendeels hetzelfde. Zowel Ger als ik blijven onze eigen klanten bedienen maar het voordeel is dat we nu met wat meer mensen zijn, en we dus bij afwezigheid van één van ons, zaken van elkaar kunnen vernemen. Dat is alleen maar in het voordeel van de klant en is één van de krachten van onze samenwerking. Onze klanten kunnen gewoon bij ons naar binnen lopen, wij nemen alle tijd voor hen en ze hoeven niet via internet zaken te regelen. Juist die persoonlijke benadering, de korte lijntjes met de klant, willen wij zeker behouden. Want financiële dienstverlening is mensenwerk én maatwerk. Daarbij zijn wij de enige Regiobank in Maastricht en mensen kunnen bij vragen gewoon nog langskomen en een persoonlijke afspraak maken. Natuurlijk gaan wij met de nieuwste ontwikkelingen mee en kunnen onze cliënten ook gebruik maken van de supermoderne mobiel-bankieren app. Het feit dat we nu een kantoor hebben aan de Adelbert van Scharnlaan, biedt meer mogelijkheden voor bewoners van de wijken Amby, Scharn en Heer/Vroendaal.”

DOOR ONS UITGEBREIDE CONCEPT KUNNEN WIJ DE KLANT VOLLEDIG BEGELEIDEN BIJ DE AAN- OF VERKOOP VAN EEN HUIS

“Een mooie aanvulling is de makelaardij,” zegt Robert. “De ASA Groep zat al in de makelaardij en daarom gaat vestiging Zekerheuts Maastricht hiermee door. In 1979 is Zekerheuts opgericht als makelaarskantoor, maar door de slechte tijd is men daar toen mee gestopt en overgestapt op verzekeringen. Nu komt het weer erbij, en al naar gelang hoe dit groeit, pakken de andere Zekerheuts vestigingen ook geleidelijk aan de makelaardij weer op. Het is dan wel rustiger op de huizenmarkt maar er wordt nog altijd gekocht. Immers, er is nog steeds een woningtekort.”

“Daarbij kunnen wij door ons uitgebreide concept de klant volledig begeleiden bij het hele traject van aan- en verkoop van een woning, inclusief hypotheekadvies en -verstrekking en verzekeringen. We ontzorgen de klant helemaal,” zegt Ger. “Een huis kopen moet geen last zijn maar een plezier. Wij hebben alle expertise in huis, mensen leveren de gevraagde stukken aan en wij regelen alles.”

ELKE KLANT KRIJGT VAN ONS GEGARANDEERD EEN WELOVERWOGEN ADVIES

Wat onderscheidt Zekerheuts van andere soortgelijke bedrijven? “Het persoonlijke contact met de klant en de specialisaties van onze mensen,” zijn Ger en Robert het unaniem met elkaar eens. “Wij hebben heel veel expertise, ervaring en up-to-date kennis van de markt in huis. Daardoor krijgt elke klant van ons gegarandeerd een weloverwogen advies, of het nu om particuliere of zakelijke verzekeringen gaat, hypotheken, en alles daar tussenin. We kunnen onze klanten gelijk doorsturen naar de juiste specialist, dat maakt ons tot een zeer professionele organisatie. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven en zijn zeer laagdrempelig omdat we onze klanten zelf aanspreken. We kennen de meesten en lossen hun problemen gelijk op. Wij bieden wat de klant wil: gemak en ontzorging. De klant stapt bij ons naar binnen en ziet overwegend dezelfde gezichten. Dat schept een vertrouwensband. Het feit dat we nu een vestiging in Maastricht hebben, maakt het voor onze Maastrichtse klanten alleen maar makkelijker.”

LAAT JE ADVISEREN DOOR EEN PROFESSIONAL!

Wat Zekerheuts nog graag wil meegeven, is dat mensen voorzichtig moeten zijn met adviezen die op internet staan omtrent het afsluiten van verzekeringen en andere financiële diensten. “Laat u adviseren door een professional, dat is echt niet veel duurder en u wordt volledig ontzorgd. Wij nemen veel administratieve rompslomp uit handen, hebben alle tijd om u van passend advies te voorzien en zorgen voor een vlotte afhandeling.”

“Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en bent zeker geen nummer. Wij gaan voor tevreden klanten en zorgen voor financiële gezondheid. We zijn altijd bereikbaar, zowel telefonisch als digitaal en fysiek op kantoor. Loop gerust binnen voor meer informatie.”

VOOR MEER INFO OF CONTACT:
Tel. 088-4504600
info@zekerheuts.nl
zekerheuts.nl