We gaan naar buiten!

WE GAAN NAAR BUITEN!

Liselotte Spoormans De Yogaschool Maastricht:

COVID-19 raakt iedereen, zo ook De Yogaschool Maastricht die sinds half maart de deuren heeft moeten sluiten. En volgens het laatste nieuws moeten de deuren dicht blijven tot 1 september maar wie weet verandert dat nog. 

De kleinschalige studio aan het Bassin van yogadocent Liselotte Spoormans is vanaf de derde week van maart online verder gegaan. Want juist in deze crisistijd hebben mensen behoefte aan ontspanning. Even een moment van rust, weg van alle zorgen. Thuis werken, thuis onderwijs, de zorg voor ouders, het is niet makkelijk allemaal en yoga kan daarbij helpen. Daarnaast verhoogt het beoefenen van yoga de weerstand dus daarom wil de studio met name nu lessen aanbieden. Maar als je iets wilt leren heb je een leraar nodig. Iemand die je begeleidt, uitdaagt, corrigeert, zeker als je ergens last van hebt. Heb je beperkingen vanwege een lastige rug of een moeilijke heup, dan vergt dat aanpassingen. Aanpassingen die online lastig te geven zijn. 

Sinds het mag van het RIVM biedt Liselotte dan ook buiten yoga aan. Dagelijks (met uitzondering van zondagen) zijn er ’s ochtends en ’s avonds buiten yoga lessen op een rustige plek in de natuur, in het Sphinxkwartier. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. De lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau, met deskundige begeleiding en op gepaste afstand. Voor meer informatie zie www.deyogaschoolmaastricht.nl 

“Sinds we weer buiten bezig zijn, zijn de reacties hartverwarmend. De Yogaschool is een plek van community, waarbij de mensen elkaar kennen en elkaar gemist hebben sinds de lock down. Weer naar buiten gaan, je lijf aan de gang brengen en met elkaar een praatje maken is wat we gemist hebben. Op naar een zonnige, gezonde en veilige zomer! Met elkaar. Haw pin!”