Trixxo jobs

De van oorsprong Belgische uitzender TRIXXO Jobs neemt de Maastrichtse uitzendorganisatie Vandaag Personeelsdiensten onder de vleugels. Dit jaar verwierf TRIXXO Jobs ook al 3 andere Nederlandse uitzendbureaus, met name JAMworks (Eindhoven), Mainwork (Weert) en Ruimbaan (Zwolle). “Met Vandaag Personeels-diensten erbij kunnen we verder groeien in Limburg en de Euregio”, zegt Jeroen Poesen, CEO van de TRIXXO Groep.

De nieuwe overname brengt het totaal aantal kantoren van TRIXXO Jobs in Nederland op 13. Mede dankzij de uitbreiding met Vandaag Personeelsdiensten wil TRIXXO Jobs in 2022 een omzetcijfer van 200 miljoen bereiken. “En onze honger is nog niet gestild”, aldus Jeroen Poesen, CEO van de TRIXXO Groep. “We willen blijven groeien in Nederland. Want daar liggen kansen die we niet mogen laten liggen.”

Voor een overname kijkt TRIXXO Jobs eerst of het bedrijf goed past in de bedrijfscultuur. “De mate van ambitie en koopmansgeest die aanwezig is bij de nieuwe partner zijn doorslaggevend. Bij Vandaag personeelsdiensten vinden we veel kenmerken terug die we bij TRIXXO belangrijk vinden. De warme, familiale sfeer en directe contacten met alle stakeholders zijn een meerwaarde. TRIXXO Jobs wil een leidende rol in de uitzendbranche in deze regio veroveren. Deze overname is een eerste stap in die richting. TRIXXO maakt zich samen met ‘Vandaag’ klaar voor morgen.”

Op dit ogenblik heeft TRIXXO Jobs in Nederland 11 kantoren die een omzet van 80 miljoen euro draaien. Met Vandaag Personeelsdiensten komt daar een aanzienlijke uitbreiding bij. Het snelgroeiende bedrijf in Maastricht draait dit jaar een omzet van 11 miljoen euro. De klanten zitten vooral in Zuid- en Midden-Limburg. Vandaag Personeelsdiensten levert uitzendkrachten met vooral technische, logistieke, klant contact center, administratieve en op industrie gerichte profielen.

Stichters Marielle Wiertz, Patricia Bonten, Maurice Hahnraths en Roger Hoenen zullen nog actief in de organisatie blijven.

“Het is duidelijk dat we voor veel punten op dezelfde golflengte zitten. We voelen dat we bij TRIXXO onszelf kunnen blijven en onze identiteit behouden. We kijken verwachtingsvol uit naar de wisselwerking tussen Maastricht en Hoeselt. Samen willen we een toonaangevende rol spelen in de Euregio. We geloven dat in dit geval één plus één drie wordt.”

Voor het in 2014 opgerichte TRIXXO Jobs van eigenaar Luc Jeurissen is dit een interessante aanvulling. “De overname van Vandaag Personeelsdiensten verstevigt onze positie in de regio en biedt ons kansen om op middellange termijn door te stoten richting Duitsland.”

Voor meer info:
Vestiging Maastricht
Geusselt Businesspark
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht
www.trixxo.nl