Tekenen en schilderen

Een gepassioneerde, gedreven en uiterst getalenteerde groep amateur schilders uit Zuid-Limburg en Aken komt al jaren samen op woensdagavond in het Kumulusgebouw in Maastricht om te schilderen, elkaar te inspireren en gewoon plezier te hebben met deze prachtige passie.

Met hun diverse stijlen, zoals Afrikaanse landschappen, fotorealistische portretten van mensen en dieren, denkbeeldige fantasie werken en abstracte kunst, is hun oeuvre omvangrijk en indrukwekkend. Onder de professionele leiding van Jack Reubsaet wordt continue verder geschaafd aan de kunde van het kunstmaken.

Deze schildersgroep heeft al meerdere succesvolle exposities gehad, zowel individueel als in groepsverband. Momenteel kunt u acht van hun werken bewonderen in de bovenzaal van Café Charlemagne op het Onze Lieve Vrouweplein. En vanaf 4 april zijn er nog meer van hun creaties te zien in het Beihuis in het Brusselsepoort-winkelcentrum.

Als u net zo gepassioneerd bent over schilderen als deze Zuid-Limburgers, dan bent u van harte welkom om langs te komen op hun schilderavond tussen 19:00 en 22:00 uur in het Kumulus-gebouw aan de Herbenusstraat in Maastricht. Hier ontmoet u andere creatieve geesten, deelt u ideeën en inspiratie en kunt u eenvoudig genieten van het creëren van kunst.

Dus kom vooral langs, sluit u wellicht aan bij deze groep enthousiaste schilders en ervaar hoe het is om uw creativiteit te uiten op doek.

Voor meer info ga naar:
www.vrijeacademie-maastricht.nl/cursussen/tekenen-schilderen-1/jack-reubsaet