Sprookjesbos

Sprookjesbos Valkenburg DEZE HERFST DE PLEK OM KINDEREN VERANTWOORD TE LATEN GRIEZELEN!

De herfst is in aantocht en overal vliegen de Halloween activiteiten je om de oren. Zelfs voor de allerjongste kinderen is er aanbod. Maar past dit? Tim van Dijk, sinds kort de nieuwe parkmanager van Sprookjesbos Valkenburg denkt van wel: “verantwoord griezelen voor kinderen is gezond!”

“Er was eens, lang lang geleden in een land hier ver vandaan…” Het is dé openingszin van bijna elk sprookje. En dat is niet voor niks zo. Het is hét startsein om ademloos te luisteren naar een wereld ver buiten de realiteit. Hetis een wereld waarin dieren kunnen praten, heksen op bezemstelen vliegen en een kneus zich kan ontwikkelen tot held.

Sprookjesbos Valkenburg tovert daarom het bos deze herfst om tot een spannende locatie waarbij kinderen onder begeleiding van hun (groot)ouders kunnen ervaren hoe dapper ze zijn. De wolf uit Roodkapje is voor sommige kinderen al spannend genoeg. Samen met een heks- in-opleiding door het Sprookjesbos op zoek gaan naar een manier om de boze tovenaar Genius weer op het rechte pad te krijgen, maakt het extra uitdagend. Op speelse manier worden de jongste bezoekers van het Sprookjesbos uit- Sprookjesbos Valkenburg DEZE HERFST DE PLEK OM KINDEREN VERANTWOORD TE LATEN GRIEZELEN De herfst is in aantocht en overal vliegen de Halloween activiteiten je om de oren. Zelfs voor de allerjongste kinderen is er aanbod. Maar past dit? Tim van Dijk, sinds kort de nieuwe parkmanager van Sprookjesbos Valkenburg denkt van wel: “verantwoord griezelen voor kinderen is gezond!” gedaagd hun moed te verzamelen en mee op avontuur te gaan. Tim van Dijk: “Buiten dat het Sprookjesbos haar bezoekers graag een gezellige middag wil bezorgen, is het ook goed voor het zelfvertrouwen en probleemoplossend vermogen van kinderen.”

Verantwoord griezelen dus in Sprookjesbos Valkenburg. Tot en met 6 november kunnen kinderen met hun moedige (groot)ouders op speurtocht om de klungelige heks-in-opleiding te helpen zoeken naar de geheime ingrediënten voor haar toverdrank. Ook bij minder mooi weer is het Sprookjesbos Valkenburg dus zeer geschikt voor een verantwoord dagje griezelen.

www.sprookjesbosvalkenburg.nl