Ondernemer(s) van de maand

ONDERNEMER(S) VAN DE MAAND.

ONDERNEMERSBLOED 

Danny en Hans hebben beiden jarenlang ervaring als ondernemer. Vanuit die ondernemersrol zijn ze actief binnen diverse netwerken. Met lede ogen zien ze aan hoe veel jonge ondernemers worstelen met hun presentatie en met het scoren van opdrachten of projecten. Ze zijn ervan overtuigd dat hun performance veel beter kan. Zo is het idee ontstaan om ondernemers een podium te bieden zodat ze tegen betaalbare tarieven een professionele videopresentatie kunnen laten maken. Een essentiële marketingtool in deze tijd van social media. 

SAMENWERKING 

Een goede samenwerking ontstaat als twee mensen elkaar goed aanvullen en dat is zeker het geval. Danny is de HR-specialist. Hij weet de inhoud van de boodschap helder te krijgen. Door goede vragen te stellen aan de ondernemer krijgt de presentatie de juiste vorm en inhoud. Hans vertaalt de technische aspecten zoals de opname, het monteren en editen in een pakkende videopitch. 

TOEKOMST 

Inmiddels hebben er al heel wat startende ondernemers voor de camera gestaan. Ook bestaande bedrijven en ervaren ondernemers weten inmiddels PitchWORKS te vinden. Deze kiezen dan vaak voor een – uitgebreidere – bedrijfsfilm. Zo zit er groei in het aantal opdrachten van PitchWORKS. Danny en Hans genieten ervan als ze van hun klanten horen dat de videopitch nieuwe opdrachten heeft opgeleverd. Hun wens is om deze stijgende lijn de komende jaren door te zetten. 

Surf naar www.pitchworks.eu en bekijk de diverse elevator pitches and more. 

Voor inlichtingen kun je altijd terecht via info@pitchworks.eu of 06 53689312