Ondernemer van de maand

Kay Nauman & Edwin Heusschen runnen het bedrijf 043WEB, gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe websites en het optimaliseren van bestaande sites. Ruim 15 jaar geleden startten zij als ondernemer met 043WEB als hobby, vanuit een omgebouwde garagebox. Intussen zijn ze ruim 500 websites verder en zijn ze recentelijk uitgeroepen tot het beste webdesign bureau van Limburg. Kay en Edwin gaan niet voor de toeters en bellen maar maken vooral functionele en moderne websites.

ONDERNEMERSCHAP

Het ondernemersschap lijkt bij beide heren in het bloed te zitten . Lef, doorzettingsvermogen, het zien van kansen; deze ondernemerseigenschappen passen hun als gegoten. Het enthousiasme waarmee ze jaren geleden startten, is er nog steeds. Dat merk je als klant. Dit uit zich in reviews waarbij vooral woorden voorbijkomen als: professioneel, prettig en eerlijk advies, denken mee met de klant en we hebben nu een top website.

TOVERWOORDEN

Toverwoorden voor hun succes zijn ‘vindbaarheid’ en ‘persoonlijk contact’. 043WEB is gespecialiseerd in het maken van websites die door Google goed vindbaar zijn. Het uitgangspunt daarbij is dat een website een meetbaar toegevoegde waarde moet leveren. Ze zijn niet voor niks offcieel Partner van Google. Daarnaast vinden ze een persoonlijke benadering belangrijk. Goed luisteren naar de klant en dit vertalen in een site die bij de klant past. Ze gaan niet voor moeilijke processen, hun aanpak is “doe maar gewoon!”

TOEKOMST

De garagebox is inmiddels erg krap voor het team van 6 medewerkers. In 2021 staan een groter kantoor en uitbreiding van het team op de planning. Ben jij ook op zoek naar een moderne website en/ of wil je meer rendement halen uit je bestaande website? Kijk dan eens op www.043web.nl