Nu te verkrijgen: de 5e uitgave van 2017!

De zomermaanden komen eraan en eindelijk kunnen we weer gaan genieten van zon, zee en heerlijke temperaturen in het binnen- of buitenland. Voor velen onder ons beginnen de vakanties weer in het vizier te komen!

In deze uitgave vindt u het officiële magazine van IRONMAN 2017 met een aantal interessante interviews. Martijn Dekker zijn naam wordt al genoemd als potentiële winnaar. Maar ook Tom Hamaekers en Oscar Mans, twee bekende horeca-ondernemers en Theo Luiken uit Maastricht zijn volop aan het trainen voor de komende editie.

Ook een artikel over de ziekte ALS en het persoonlijke doel en drijfveer van DJ Mathon om mee te doen aan deze IRONMAN editie. Verder het programma en het schema van het IRONMAN parcours en daarnaast nog veel meer sportieve zaken in deze uitgave.

Ook starten we deze maand met een nieuwe maandelijkse serie in samenwerking met het Inspiratiehuis voor ondernemers in Maastricht. Ondernemen kun je leren. Twee vrouwen Joyce Verheijden en Marlies Heeringa met een droom. Deze maand de eerste aflevering.

Op gastronomisch gebied deze maand weer een mooie aflevering met Gyan en Maxime Vliegen van Bouchon D’en Face. Gelegen in het hippe en gastronomische stadsdeel Wyck vertellen zij alles over hun Franse “roots” en hun gezamenlijke familiebedrijf.

Om nog even in Wyck te blijven. Centrummanagement Maastricht start in samenwerking met de Wycker ondernemers een promotiecampagne om dit belangrijke stadsdeel nog beter op de kaart te zetten. In deze uitgave een uitgebreide reportage.

Verder natuurlijk onze vaste maandelijkse series zoals Nina Loves Food met heerlijke recepten, Miss Murphy met haar lifestyle tips, James Leliveld met Out of the Box. Boeken- en Muziektips i.s.m. Boekhandel Dominicanen en nog veel meer.

Ik wens u weer veel leesplezier in het printmagazine of de digitale versie op uw iPad.

Peter van Hooren Uitgever