Nieuwste uitgave weer beschikbaar!

Na de zomerstop zijn we weer fris aan de slag gegaan om de maandelijkse uitgaven zo goed mogelijk op de rails te zetten met mooie reportages en dito fotowerk.

In deze uitgave onder andere de aangrijpende reportage van mantelzorger Jack.
Zijn vrouw Marion woont al twee jaar in het Maastrichtse Zorgcentrum Grubbeveld van Envida op de gesloten afdeling. Een ingrijpend relaas. Verder ook het verhaal van de expertisegroep van Envida over dementie bij jongeren.

Ook in deze uitgave de programmabijlage van Het Parcours 2017 en de bijlage 160 jaar Koninklijk St. Caeciliakoor Maastricht.

Verder deze maand i.s.m. Het Inspiratiehuis het verhaal van Claudine Kohore uit Ivoorkust die hard aan de weg timmert met haar bedrijf Event & Fashion Afrik. In 2010 vluchtte zij vanuit Ivoorkust naar Nederland en heeft hier een nieuw bestaan opgebouwd. Haar relaas leest u in het magazine van deze maand.

Daarnaast natuurlijk onze maandelijkse series zoals Out of The Box met James Leliveld, Boeken en Muziektips, VVV agenda Zuid Limburg voor de maand september, de column van Jelle Ummels en Ernst Loendersloot en nog veel meer.

De maandelijkse series van Nina Loves food en van Miss Murphy lopen weer mee in de uitgave van 29 september.

Peter van Hooren Uitgever