Natuurmonumenten op wielen

Met de in gebruik name van het eerste Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op wielen en de opening van de ticketshop en infopunt Maastricht Underground in Fort Sint Pieter geven Natuurmonumenten en Maastricht Underground het officiële startschot van hun nieuwe samenwerking rondom het ontvangen en informeren van bezoekers op de Sint-Pietersberg. 

TICKETSHOP MAASTRICHT UNDERGROUND IN FORT SINT PIETER

Vanaf het moment dat Maastricht Underground, in de zomer van afgelopen jaar, haar intrek heeft genomen in een van de caponnières van Fort Sint Pieter en daar een geheel in de sfeer passende ticketshop heeft geopend, zijn de beide organisaties hun samenwerking verder gaan uitbreiden. De ticketshop is de vaste plek waar bezoekers hun ticket kunnen kopen voor Fort Sint Pieter, kazematten en de gangenstelsels Noord en Zonneberg, maar ook informatie kunnen krijgen over de Sint-Pietersberg en het werk van Natuurmonumenten. 

BEZOEKERSCENTRUM OP WIELEN

De komst van een vast bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op de Sint-Pietersberg kan nog wel enige tijd op zich laten wachten. Om bezoekers wel al te kunnen ontvangen en informeren op een manier die past bij de ontwikkeling van het gebied is het idee geboren om een mobiel bezoekerscentrum te ontwikkelen dat op de verschillende unieke plekken op de berg en in de groeve in te zetten is. Het eerste Bezoekerscentrum op Wielen is een feit.

ONTMOET ONS!

De ticketshop en infopunt Sint-Pietersberg in Fort Sint Pieter (Luikerweg 80) is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Het Bezoekerscentrum op Wielen is, als het weer het toelaat, op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag op verschillende plekken te vinden (o.a. bij de parkeerplaats bij D’n Observant, het uitkijkplatform en de Kiekoet).