Laatste uitgave

Voor u ligt de allerlaatste uitgave van het maandelijkse magazine City Magazine Maastricht. Natuurlijk is deze beslissing niet vanzelf gekomen, daar is het nodige aan vooraf gegaan.

Bij mijn echtgenote Magda is er namelijk in juli dit jaar een snelgroeiende vorm van borstkanker geconstateerd. Vanaf dat moment een rollercoaster van angst, verdriet maar ook hoop. De operatie is al uitgevoerd en ook de 3 weken dagelijkse bestralingen liggen nu achter ons.

15 november is de 8 weken chemokuur gestart en in januari dan de 2e sessie met het vervolgtraject. Volgend jaar april hopen wij dit dan positief af te kunnen sluiten.

Een spannende tijd breekt aan waarbij we ondanks alles zoveel mogelijk positief instappen en elkaar steunen waar mogelijk.

Dit heeft mij dan ook weloverwogen doen besluiten het vanaf nu rustiger aan te gaan doen. Voor relaties en opdrachtgevers blijf ik wel nog actief met het maken van speciale magazines en fotoshoots.

Langs deze weg willen wij dan ook al onze relaties bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 8 jaar. Redactie, opmaak, drukkerij, verspreiding en alle adverteerders die het mogelijk hebben gemaakt het maandelijkse magazine maar ook de customized magazines te kunnen uitgeven.

Het is niet anders. Als je gezond bent heb je100 wensen.. met kanker heb je maar een wens.

Deze uitgave sluiten wij dan ook toepasselijk af met een reportage over “Voor wie brand jij een lichtje?”

Een reportage over kanker in samenwerking met Kankeronderzoekfonds Limburg. Daarnaast ook het Jaaroverzicht met RTV Maastricht, de politieke partijen in Maastricht en nog veel meer.

Wij wensen jullie allen heel fijne kerstdagen en een in alle opzichten voorspoedig en gezond 2024!


Peter van Hooren
Uitgever