Hij is er; de 2e uitgave van 2017!

In deze uitgave natuurlijk weer een aantal interessante reportages. De spits wordt afgebeten door Vivianne Heijnen die momenteel in Zuid-Limburg flink campagne voert met “Het geluid van Zuid” voor een plaats in de Tweede Kamer. Een openhartig gesprek met haar over motivaties, drijfveren en de ambities voor deze regio.

Verder pakt deze uitgave uit met een 3 tal reportages uit het hippe stadsdeel Wijck.

Wie de nodige drijfveren heeft en het anders gaat doen is Jaap van Wijck.
Jaap begint deze maand in het populaire stadsdeel Wijck zijn nieuwe restaurant
“Van Wijck”. Als voormalig kok van het inmiddels opgeheven restaurant “t Plenkske gooit Jaap het roer volledig om met zijn nieuwe concept: Een dagrestaurant.

We blijven nog even bij de nieuwe restaurants in dit deel van Wijck want ook in de Hoogbrugstaat openden Joël Reintjens en Do-Hyung Janssen onlangs hun nieuwe restaurant “Touched”. De droom van een eigen zaak is nu werkelijkheid geworden.
Met Touched willen zij hun gasten raken. Joël werkte o.a. bij sterrenkok Toine Hermse en weet als geen ander wat echt lekker kan zijn.

Ook in deze uitgave de maandelijkse “Out of the Box” reportage met Kris en Sylvie Wolf over hun exclusieve damesmodezaak in het stadsdeel Wijck. Twee zussen in de modebranche met ambities naar de toekomst.

Op een heel ander vlak vertelt de 85 jarige Jean Lieben over zijn band met Fysio Zuid. Van val- en loopband trainingen bij Fysio Zuid tot restauratie van monumentaal erfgoed en wandelingen door zijn geliefde Sint Pieter.

Naast al deze bedrijvigheid natuurlijk ook de maandelijkse cultuuragenda van Zuid Limburg, de Boeken- en Muziektips voor de maand Maart en nog véél meer.

Ik wens u weer aangenaam leesplezier.

Peter van Hooren Uitgever