Inspiratiehuis voor ondernemers

Stel je voor dat je een begin maakt met het realiseren van een droom die je altijd hebt gehad; het starten van je eigen bedrijf. Wat is het dan fijn als je kan genieten van iedere stap die je zet, vol vertrouwen. Jammer genoeg spelen sombere overwegingen vaak een rol. Je vraagt je af of er klanten op je zitten te wachten, of je er een boterham mee kan verdienen en wellicht weet je niet zeker of er wel een ondernemer in je zit. Dit kan je voorkomen. Door een krachtige verbinding te leggen tussen jou en je onderneming wordt het bouwen van je eigen bedrijf een feest. 

BUNDELING VAN KENNIS EN INZICHTEN 

Het Inspiratiehuis Inspireert. Onder de noemer ‘Snelkookpan’ organiseert het Inspiratiehuis een programma waarmee ondernemers in spé een stevige basis leggen voor hun bedrijf. Deelnemers maken kennis met beproefde concepten en ervaren ‘live’ hoe collega deelnemers inspelen op trends en markten. Diverse expert trainers delen hun kennis om sprankelende en verfrissende inzichten op te doen. Het Inspiratiehuis heeft jarenlange ervaring met het succesvol begeleiden van startende ondernemers. 

EEN KLANKBORD IS HARD NODIG 

Een belangrijke onderscheidende waarde is dat er een veilige omgeving geboden wordt waarin je jezelf en je bedrijf volop kan ontwikkelen. Je bouwt vanaf het eerste moment aan een goed en vooral werkend netwerk. Een netwerk dat een klankbord biedt. Als deelnemer van het programma de ‘Snelkookpan’ leer je binnen de groep van en met elkaar. Een deelnemer verwoordt het zo: ‘Ik was nooit zover gekomen zonder jullie. Ik werk inmiddels al twee jaar succesvol als fulltime ondernemer’. 

MEER WETEN? 

Deze praktische training is bedoeld voor mensen die al een tijdje bezig zijn of die nu willen starten met hun bedrijf. Wil je starten terwijl je een uitkering hebt? Kom zeker praten, wellicht is er voor jou een financiering of een opleidings-voucher mogelijk. 

Neem contact op met Marlies Heeringa of Joyce Verheijden voor een kennismaking.