Grote saamhorigheid Maastrichtse ondernemers & brancheverenigingen

GROTE SAAMHORIGHEID MAASTRICHTSE ONDERNEMERS & BRANCHEVERENIGINGEN

Sfeerverlichting en cultuurprogramma Magisch Maastricht 2020 zeker gesteld.

Maastricht, 23 april 2020

Paul ten Haaf (directeur Centrummanagement Maastricht) heeft een groot aantal partners in Maastricht bereid gevonden financieel bij te dragen om de realisatie van de sfeerverlichting en de cultuurprogrammering tijdens Magisch Maastricht dit jaar zeker te stellen.

Individuele ondernemers worden niet benaderd om financieel bij te dragen

Al jaren wordt het centrum van Maastricht aangekleed met prachtige verlichting waarmee Maastricht ook in de donkerste dagen van het jaar haar magische uitstraling behoudt. Centrummanagement benadert aan het einde van ieder jaar vele individuele ondernemers om een beroep op hen te doen een bijdrage te leveren aan de kosten van deze sfeerverlichting. Het mag duidelijk zijn dat dit nu niet wenselijk is. Vanwege het corona-virus verkeert de stad in ongekend moeilijke tijden en ondernemers hebben nu slechts één focus en dat is overleven.

Geen gevolgen door coronacrisis

Maar liefst 17 partijen hebben zich bereid getoond om de handen ineen te slaan en er zo voor te zorgen dat individuele ondernemers dit jaar niet bij hoeven te dragen. Centrummanagement is onder de indruk van de getoonde saamhorigheid.

Hartverwamend in moeilijke tijden

Al onderstaande partijen reageerden positief op het verzoek om samen de schouders eronder te zetten:

Vereniging Eigenaren Binnenstad Maastricht (hoofdsponsor) Avontuur Limburg Entre Deux, KHN afdeling Maastricht en Heuvelland Les Tables, Maastricht Culinair, de Mestreechter Brandslang, Ondernemend Jekerkwartier, Ondernemend Wyck, Ondernemersvereniging Kesselskade en Maasboulevard,
Ondernemersvereniging Sphinxkwartier, Ondernemersvereniging Stokstraatkwartier, Stichting Samenwerkende Hotels Maastricht, Stichting Winterevents Maastricht, Vereniging Ondernemers Centrum
Wyck Promotie en Mosae Forum

Maastricht verdient het dit jaar méér dan ooit om in december te schitteren. Dat doen we samen!