Do(mini)canen

Wat doe je als Corona voorlopig niet uit onze stad verdwijnt en het najaar en de winter voor de deur staan?In onze winkel in de Dominicanerkerk mogen we zo’n 120 bezoekers tegelijk ontvangen. We geven iedereen een mandje om daarmee te tellen en te voorkomen dat het te druk wordt. Nu staat iedereen nog geduldig buiten in de rij te wachten. En straks? Als het regent en er een gure wind blaast?

Méér ruimte scheppen is één van de oplossingen. We zijn met onze buurman Entre Deux gaan praten over hun mogelijkheden. Ze reageerden enthousiast, werkten snel en kwamen met een lege winkel tussen Hollister en Zara van ruim 120 m2. Nog geen 25 meter van onze hoofdvestiging!

Daar beginnen we onze Do(mini)canen vanaf eind augustus. De winkeltijden zijn dezelfde als alle andere winkels in Entre Deux.We beginnen met een grote uitverkoop (alles met 50% korting) die we anders afgelopen mei in onze grote winkel gehouden zouden hebben. We brengen bijzondere ramsj aanbiedingen die we normaal niet hebben én het belangri-jkste: er worden steeds meer nieuw verschenen titels aan het assortiment toe-gevoegd. Zo bieden we u een volwaardig breed nieuw assortiment aangevuld met steeds nieuwe verrassingen of bijzondere titels die u alleen dáár kunt tegenkomen. Alle reden om er regelmatig even binnen te lopen en je te laten verrassen.

Tot ziens bij Do(mini)canen!

Ton Harmes – Evelijn de Jong

Directeur – Adjunct directeur