Auto Jacob

Na meer dan 27 jaar onderdeel te zijn geweest van het Suzuki dealernetwerk stopt Auto Jacob per 1 mei a.s. op de huidige locatie aan de Sortieweg in Maastricht. Auto Jacob gaat de krachten bundelen met Auto Mengelers die o.a. ook voor Suzuki al dealer is in Sittard.

“De ontwikkelingen waarbij schaalvergroting in de automotive steeds verder toeneemt in combinatie met nieuwe wet-en regelgeving zorgt voor veranderingen in de markt die ons dit weloverwogen heeft doen besluiten” “Als klein familiebedrijf hebben wij ons dankzij onze klanten altijd goed staande weten te houden in deze branche.” Aldus Rob Jacob.

Internationaal werken de merken Suzuki en Toyota al samen en beide merken vallen onder dezelfde importeur Louwman. “Lokaal kunnen wij dan ook onze krachten bundelen met collega Mengelers in Maastricht.” Als officieel dealer biedt Mengelers Suzuki Maastricht een ruime keuze aan nieuwe en gebruikte Suzuki’s. Daarnaast kunt u hier terecht voor professionele onderhouds-, reparatie- en servicewerkzaamheden aan uw Suzuki. En natuurlijk met de vertrouwende
hoge mate van dienstverlening zoals u bij Auto Jacob gewend bent.

Bent u benieuwd wat u en uw auto op de nieuwe locatie van ons mag blijven verwachten, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen zoals u altijd al van ons gewend bent de tijd nemen in onze showroom onder het genot van een kopje koffie.

Het team van (Rob) Auto Jacob is u met veel plezier van dienst met de voor u vertrouwde gezichten. Wij hopen u dan ook snel te mogen begroeten in de nieuwe Suzuki vestiging aan de Molensingel 5 in Maastricht